Hyundai modelloversikt

Priser og mer informasjon om Hyundai i10

Hyundai i10

Minstemann i Hyundai-familien har vokst, og er splitter ny fra innerst til ytterst. Bak det veltalende ytre finner du en støysvak og solid småbil med fine kjøreegenskaper. Interiøret byr på gode materialer, kvalitetsfølelse og spenstige fargevalg. Hyundai i10 er utviklet og produsert i Europa for det europeiske markedet.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i10


Priser og mer informasjon om Hyundai i20

Hyundai i20 Turbo

Den nye generasjon i20 representerer det fremste av teknologi, sikkerhet og komfort i klassen. Hyundai i20 tilbyr klasseledende plass for fører og passasjerer, og et bagasjerom med god plass til weekendbagasjen. Det hele er kledd i et stilfullt og elegant design.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i20 Turbo


Priser og mer informasjon om Hyundai i20 Active

Hyundai i20 Active

Den nye generasjon i20 representerer det fremste av teknologi, sikkerhet og komfort i klassen. Hyundai i20 tilbyr klasseledende plass for fører og passasjerer, og et bagasjerom med god plass til weekendbagasjen. Det hele er kledd i et stilfullt og elegant design.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i20 Active


Priser og mer informasjon om Hyundai i30 kombi

Hyundai i30 kombi

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i30 kombi


Priser og mer informasjon om Hyundai Ioniq

Hyundai IONIQ

Vi har gleden av å presentere Hyundai IONIQ - den første bilen i verden som kommer med tre elektrifiserte drivlinjer i samme modell. Her får du en romslig, velutstyrt og miljøvennlig bil til en uslåelig pris!

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ


Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson er en oppgradert modell av Hyundais nest mest solgte bil i Europa. Styring og hjuloppheng er forbedret fra tidligere modell, og nye Hyundai Tucson oppleves som bedre å kjøre og mer stillegående. Hyundais kompakte SUV har fått enda mer utstyr, og interiørmessig er den også oppgradert.

» Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson


Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Storm Edge - den konseptuelle ideen bak designet til Santa Fe - har søkt å fange øyeblikket naturen byr på akkurat i det et kraftig uvær er i ferd med å bryte ut. Santa Fe gir deg et meget brukervennlig interiør. Sporty og luksuriøse seter av førsteklasses kvalitet er formet slik at du er sikret en komfortabel og behagelig kjøretur. 

» Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe


Priser og mer informasjon om Hyundai H-1

Hyundai H-1

H-1 er først og fremst er en praktisk og arbeidsom varebil, men de som sitter foran vil sette pris på den høye graden av komfort i kupeen. En av dens mange praktiske detaljer viser seg i fronten med at midtsetet kan felles ned og brukes som arbeidsbord. Hyundai H-1 er en praktisk velutstyrt varebil med blant annet hengerfeste inkludert i prisen.

» Priser og mer informasjon om Hyundai H-1

 VI BYGGER TILLIT www.osloveienbil.no FORVENT MYE - FÅ MER