Hyundai IONIQ

Hyundai IONIQ gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading. Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80% på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.
Nye designelementer
Hyundai IONIQ har en aerodynamisk profil med mange lekre designelementer. Hovedlyktene med full-LED skråner inn mot den lukkede grillen som er et kjennetegn på at bilen har elmotor.
Førerassistentsystemer
Våre avanserte førerassistentsystemer, Hyundai SmartSense, gir deg økt sikkerhet og færre bekymringer.
Lengre rekkevidde
Batteripakken økes til 38,3 kWt. IONIQ Electric får en rekkevidde på solide 311 kilometer etter den realistiske WLTP-syklusen.

Praktisk teknologi med stilrent design

Designet til Hyundai IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,24 gjør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble din Hyundai IONIQ til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.
Fartsgrensevisning
Funksjonen registrerer veiskilt med informasjon om fartsgrenser og forbikjøring forbudt og viser informasjonen på navigasjonsskjermen og i kombiinstrumentet.
10,25" berøringsskjerm
Navigasjonssystemet har en berøringsskjerm på 10,25 tommer og inkluderer nettbaserte Bluelink-tjenester og fem års abonnement på LIVE-tjenester. Du kan tilpasse visningen.
Hvilemodus
Hvilemodus lar deg bruke bilens komfortfunksjoner, lydanlegg og tilkoblet elektronisk utstyr i et lengre tidsrom. Bilen kan ikke kjøres, men du kan bruke andre funksjoner som varmeapparat og klimaanlegg.

Finn en ladestasjon og parkeringsplass

Hyundai IONIQ er full av funksjoner som gjør det enkelt å kjøre elbil. Et abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at IONIQ Electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i IONIQ Electric med en garanti på 8 år eller 200 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Batteri WLTP Forbruk Pris
Hyundai IONIQ Premium 38,3 kWh 311 km 13,8 kWh/100km 329 000,-
Hyundai IONIQ Premium Norgespris 38,3 kWh 311 km 13,8 kWh/100km 299 900,-
 
Tillegg for metallic lakk 8 000,-