Hyundai IONIQ 6

Helt nye IONIQ 6 har en unik design som definerer den nye elektriske æraen. Den strømlinjeformede utformingen og kuppelformen innvendig skaper et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner som gir deg en helt ny kjøreopplevelse. En elektrisk "streamliner" med en forventet rekkevidde på over 600km, mulighet for firehjulstrekk og fullspekket med moderne avansert teknologi.
meld din interesse for å motta informasjon fra oss om Hyundai IONIQ 6 arrow_right
Vingeinspirert hekkspoiler
Den ellipseformede, vingeinspirerte hekkspoileren har transparente detaljer i et glasslignende material som fremhever den unike LED-lyssignaturen.
Pixellykter
Over 700 parametriske piksler er brukt på forskjellige steder, som hovedlykter, kombinasjonsbaklykter, nedre frontsensorer, luftdysedekor og indikatorer på midtkonsollen.
Aerodynamiske egenskaper
IONIQ 6 har en svært lav luftmotstandskoeffisient på bare 0,21. Det er takket være lav front, aktive luftspjeld foran, reduserte hjulbueåpninger og slanke digitale sidespeil.

Design med mennesket i fokus

IONIQ 6 er en strømlinjeformet elbil som tiltaler kunder som vil ha både flott design og praktiske funksjoner. Den aerodynamiske profilen med rene, myke former staker ut en ny retning for utforming av elbiler. Den dynamiske utformingen av bakpartiet øker marktrykket i kombinasjon med spoileren, mens den lave profilen reduserer luftmotstanden. Det er luftavledere på begge sider av støtfangeren bak. For å gjøre bilen mer aerodynamisk har den fullstendig tildekket understell, optimerte vindavvisere og reduserte hjulbueåpninger.

Gjennomtenkt innvendig design

Den kuppelformede kupeen til IONIQ 6 er et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner, perfekt tilpasset en avslappet, miljøvennlig livsstil. Tofarget bakgrunnslys lyser opp hele kupeen til IONIQ 6. Du kan velge blant 64 farger og seks tofargede fargetemaer utviklet av to fargeeksperter, for å få en behagelig stemning i bilen.
Pixellys
Interaktive firepunkts piksellys på rattet gir føreren tilbakemeldinger fra bilen.
Fordørene
Knappene er fjernet fra fordørene for å skape større rom og mer oppbevaringsplass.
Skjermflater
Den store flaten inneholder to berøringsskjermer: en 12-tommers infotainmentskjerm og et 12-tommers instrumentdisplay.
meld din interesse for å motta informasjon fra oss om Hyundai IONIQ 6 arrow_right

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at alle nye Hyundai'er er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Det gir deg problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen.