0,01% rente

Rekordlav rente
Nå kan du finansiere din nye Hyundai KONA med rente på 0,01%.

Prøvekjøring

Ønsker du å prøvekjøre en Hyundai KONA electric?
bestill prøvekjøring arrow_right

Hyundai KONA electric

Helt nye Hyundai KONA Electric har blitt større og sterkere. SUV-en er oppgradert med et nytt utseende, smart teknologi og den lengste rekkevidden i klassen. Den kommer både som Standard Range med inntil 377 km rekkevidde og Long Range med inntil 514 km rekkevidde. Den har også fått tilhengervekt på 750 kg.
Større og mer fleksibelt bagasjerom
Det fleksible bagasjerommet rommer opptil 466 liter med baksetene oppreist. Det er 30 % mer enn i forgjengeren. Baksetene kan deles og legges ned i forholdet 40:20:40 når du trenger plass til mer bagasje.
Vehicle-to-load teknologi (V2L)
Du kan lade en bærbar PC eller en elsykkel, akkurat som hjemme. Helt nye KONA Electric har en innovativ V2L-funksjon som gjør det mulig å bruke bilen til lading av elektrisk utstyr. Dermed har du strøm til f.eks. en elscooter eller campingutstyr når du er på tur.
Oppvarmet ladeluke
Lading om vinteren er ikke lenger noe problem, for helt nye KONA Electric har en smart varmefunksjon. Den sørger for at ladeluken ikke fryser fast i kulda, så du kan lade bilen når du trenger det.

Dynamisk elbildesign

Det futuristiske designet til helt nye KONA Electric bygger på elbilens egenskaper og kombinerer en renskåren front med aerodynamiske linjer. Og tross det futuristiske utseendet er det ingen tvil om at helt nye KONA Electric er en SUV. Den dynamiske profilen forsterkes av markante hjulbuelister som omslutter hovedlyktene og baklyktene. Helt nye KONA Electric har vokst både i lengden og bredden for å gjøre kupeen større, men har samme formspråk som forgjengeren. Den markante fronten har en lyslist som strekker seg langs panseret i bilens bredde. Lyslisten på bilens bakpart har piksler, og det høytmonterte bremselyset er integrert i den satengmatte kromlisten på spoileren.

Smart teknologi

Et stort utvalg smart teknologi og avanserte førerassistentsystemer gjør at helt nye KONA Electric skiller seg ut i dette bilsegmentet. Med blant annet autonom kjøring på nivå 2 og automatisk parkeringsassistent, V2L-teknologi og head-up display har du tilgang til de nyeste funksjonene i bilen. Dette er den første Hyundai-modellen som har det helt nye brukergrensesnittet Connected Car Navigation Cockpit og trådløse programvareoppdateringer (over-the-air) av alle systemene i bilen. Med 360°-parkeringskameraet til helt nye KONA Electric er det ikke noe problem å kjøre på smale steder, for eksempel i trange parkeringshus eller en liten vaskehall.
Head-up display
Head-up displayet øker sikkerheten ved å vise viktig informasjon, blant annet navigasjonsmeldinger og advarsler, midt i synsfeltet ditt mot veien.
Hyundai digital nøkkel
Enkelt og greit. Med Hyundai digital nøkkel kan du låse opp helt nye KONA Electric ved å holde smarttelefonen mot håndtaket på en av fordørene.
To integrerte 12,3" skjermer
Både infotainmentskjermen, som er en berøringsskjerm på 12,3 tommer, og det digitale instrumentdisplayet, som også er på 12,3 tommer, er montert på dashbordet.

Et nytt teknisk nivå

Helt nye KONA setter en ny standard for kompakt-SUV-segmentet med et rikt utvalg avansert teknologi. Her får du moderne tilkoblingsmuligheter og smarte komfortfunksjoner, og selvsagt siste nytt innen sikkerhets- og førerassistentsystemer. Helt nye KONA Electric kan lukeparkere, parkere på tvers, rygge inn i og kjøre forover ut av en parkeringsluke automatisk mens du står på utsiden av bilen. Den automatiske nødbremsassistenten varsler deg om fotgjengere og syklister og om kjøretøyer som senker hastigheten eller stanser foran deg. Hvis du ikke reagerer i tide, aktiverer den automatisk bremsene med full kraft. Inkluderte funksjoner omfatter veikryssassistent for å svinge til siden eller kjøre rett frem, filskifteassistent ved møtende trafikk og sidetrafikk og unnamanøvreringsassistent.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at nye KONA electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Det gir deg problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Batteri WLTP Forbruk Pris
Hyundai KONA electric SR Advanced 48,4 kWh 377 km 14,6 kWh/100km 353 900,-
 
Hyundai KONA electric LR Advanced 65,4 kWh 514 km 14,7 kWh/100km 388 900,-
Hyundai KONA electric LR Exclusive 65,4 kWh 514 km 14,7 kWh/100km 413 900,-
Hyundai KONA electric LR Exclusive med 19" aluminiumsfelger 65,4 kWh 454 km 16,6 kWh/100km 423 900,-
Hyundai KONA electric LR Premium 65,4 kWh 514 km 14,7 kWh/100km 433 900,-
Hyundai KONA electric LR Premium med 19" aluminiumsfelger 65,4 kWh 454 km 16,6 kWh/100km 443 900,-
Hyundai KONA electric LR Premium med 19" aluminiumsfelger og Vision Pack 65,4 kWh 454 km 16,6 kWh/100km 453 900,-
Hyundai KONA electric LR N Line med 19" 65,4 kWh 454 km 16,6 kWh/100km 463 900,-
 
Tillegg for metallic lakk 7 500,-
* Pris er ferdig levert Askim inkludert vektavgift og mva