-45 000,-

Supertilbud!
Nå kan du spare hele 45 000,- på helt ny Hyundai KONA Standard Range!

Prøvekjøring

Ønsker du å prøvekjøre en Hyundai KONA?
bestill prøvekjøring arrow_right

Hyundai KONA

Hyundai KONA har en rekkevidde på opptil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range. KONA har også fått et oppgradert design som gjør den mer strømlinjeformet og sportslig. Det unike utseendet gjør at SUV-en skiller seg ut i dette segmentet.
Spreke kjøreegenskaper og imponerende rekkevidde
Å kjøre en sporty elbil er gøy, og rekkevidden på 484 km bidrar til at gleden ikke tar slutt med det første.
Førerplassen
Kombinasjonen av 10,25-tommers digitalt instrumentdisplay og berøringsskjermen i midten, som også er på 10,25 tommer, gir deg full oversikt og kontroll.
Nytt design
Det utvendige designet er preget av kraftfulle linjer og former. Nye LED-lykter og sportslige detaljer viser at dette er en SUV fra Hyundai.

SUV med stil

Hyundai KONA har fått et mer strømlinjeformet og sportslig utseende, men har beholdt SUV-preget. Det nye designet har myke, aerodynamiske former og linjer som går over i hjulbuelistene i bilens farge og de nye 17"-felgene. KONA Electric er romslig og allsidig. Kupeen er større enn du forventer i en kompakt elbil, med god nok plass til fem voksne. Det er detaljene som gjør den spesiell, blant annet høy komfort og kvalitetsmaterialer.

Ytelse, rekkevidde og akselerasjon

Å kjøre elbil er gøy. Den elektriske driften med et dreiemoment på 395 Nm sørger for rask respons og gjør at denne sportslige SUV-en akselererer fra 0 til 100 km/t på 7,9 sekunder. De to versjonene av den elektriske driften har forskjellig batterieffekt og rekkevidde. Standard range versjonen med batteri på 39,2 kWt har en rekkevidde på inntil 305 km. Long Range versjonen med batteri på 64 kWt har en rekkevidde på inntil 484 km.
Ryggekamera
Få bedre oversikt når du rygger, og når du kjører. Når du trykker på knappen, viser ryggekameraet hva som skjer bak bilen. Kamerabildet kan også vises under kjøring.
Head-up display
Head-up displayet øker sikkerheten. Det viser tydelig viktig informasjon, som hastighet, navigasjonsmeldinger og advarsler, midt i synsfeltet ditt.
Hendler bak rattet
Du kan endre nivået på den regenerative bremsingen med hendlene bak rattet. Det er også mulig å bremse bilen ved å trekke i den venstre hendelen.

Praktisk og allsidig

Hyundai KONA er allsidig og praktisk, blant annet med et bagasjeromsvolum på 332 liter. Den kan også leveres med setevarme og -ventilasjon som gjør kjøreturen mer behagelig. Og smarte funksjoner som head-up display og ryggekamera med kameravisning under kjøring, gjør at du kan kjøre sikrere og mer avslappet.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at nye KONA Electric er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først. Det gir deg problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Batteri WLTP Forbruk Pris
Hyundai KONA SR Trend 39 kWh 305 km 14,3 kWh/100km 338 000,-
Hyundai KONA SR Trend Kampanjepris 39 kWh 305 km 14,3 kWh/100km 294 900,-
 
Hyundai KONA LR Premium 64 kWh 484 km 14,7 kWh/100km 402 000,-
Hyundai KONA LR Premium med skinnseter 64 kWh 484 km 14,7 kWh/100km 412 000,-
Hyundai KONA LR Premium med skinnseter og soltak 64 kWh 484 km 14,7 kWh/100km 422 000,-
 
Tillegg for metallic lakk 7 500,-
* Pris er ferdig levert Askim inkludert vektavgift og mva