Hyundai NEXO

Nexo er ikke bare et eksempel på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den definerer selskapets ledende posisjon innen hydrogenelektrisk teknologi.
Effektiv
Med en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP) og verdens mest effektive brenselcelleteknologi, stiller Nexo i en klasse for seg.
Strømlinjeformet
Nexos aerodynamiske utforming skaper assosiasjoner til vann, som er det eneste utslippet fra denne bilen.
Avansert
Nexo er utstyrt med avanserte tilkoblingsmuligheter og nyttige funksjoner som gir deg enkel tilgang til det du trenger.

Smart teknologi med stilrent design

Det elegante designet til Nexo er optimert med blant annet flere aerodynamiske elementer som bidrar til høy energiutnyttelse. Luftmotstandskoeffisienten er redusert fra 0,329. Kupeen til Nexo er pen og praktisk med alle funksjoner lett tilgjengelige og all informasjon godt synlig. På den svevende midtkonsollen kan du utføre alle innstillinger uten å ta blikket fra veien.

Toppmoderne teknologi

Med verdens mest effektive brenselcelleteknologi stiller Nexo i en klasse for seg. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass. Det tar bare 5 minutter å fylle tanken på Nexo. Det gir denne miljøvennlige bilen en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP).

Slik virker brenselcelledrivlinjen.

Når hydrogen som er lagret i tankene, når fram til brenselcellene, brytes det ned til protoner og elektroner. Strømmen av elektroner som skapes i brenselcellen, genererer strøm som driver elmotoren, og protonene reagerer med oksygenmolekyler i luften og genererer varme og vann, som er det eneste utslippet.

Testet og godkjent for vinterforhold

Hyundai Nexo er utviklet for å tåle kaldstart ved temperaturer helt ned til -30 °C. Vi har testet våre nyeste hydrogen- og elbiler i ekstrem vinterkulde i Nord-Sverige. Testene viser at de takler tøffe vinterforhold.
Fylle tanken
Det tar bare 5 minutter å fylle tanken på Nexo. Det gir denne miljøvennlige bilen en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP).
KRELL premium lydanlegg
Lydanlegget fra KRELL byr på krystallklar lyd. Åtte høyttalere og en ekstern forsterker sørger for perfekt lyd uansett hvor du sitter i bilen.
Automatisk parkeringsassistent
Nexo kan kjøre automatisk inn i og ut av parkeringsplasser. Systemet kan også rygge inn i en parkeringsluke. Alt styres enkelt med nøkkelen.

Tilkoblingsmuligheter og komfortfunksjoner

Hyundai Nexo er utstyrt med avanserte tilkoblingsmuligheter og nyttige funksjoner som gir deg enkel tilgang til det du trenger. Berøringsskjermen på 12,3 tommer er kjernen i bilens betjeningssystem. Lydanlegget fra KRELL byr på krystallklar lyd. Åtte høyttalere og en ekstern forsterker sørger for perfekt lyd uansett hvor du sitter i bilen. En ladeplate for trådløs lading gjør det mulig å lade Qi-kompatible smarttelefoner uten ledninger.

Praktiske funksjoner

Hyundai Nexo leveres med en rekke smarte løsninger og komfortfunksjoner som gjør kjøringen sikrere og enklere. Nexo leveres med et soltak som kan vippes opp eller skyves bakover, slik at mest mulig lys og luft slipper inn i kupeen. Nexo har rikelig med plass til passasjerer og bagasje. Bagasjerommet er romslig med et volum på 461 liter. Bakseteryggen kan deles og legges ned i forholdet 60:40, slik at du får plass til mer bagasje.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Motor WLTP Forbruk Pris
Hyundai NEXO hydrogen 161 hk 666 km 0,9 l/100km 672 000,-
 
Tillegg for metallic lakk 8 000,-
Tillegg for matt lakk 10 000,-
* NEXO hydrogen selges kun av utvalgte forhandlere, se hyundai.no for mer informasjon