Hyundai Tucson plug-in hybrid

Hyundai Tucson plug-in hybrid kommer med sportslige 265 hestekrefter, ekte firehjulsdrift som standard og en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer. Denne ladbare hybriden er den ultimate famile-SUVen, perfekt for våre norske forhold. Videre har Tucson plug-in hybrid mange nye, innovative løsninger, med blant annet oppgradert SmartSense sikkerhetssystem, unikt design og avansert teknologi som fjernstyrt parkering.
Nyskapende design
Geometriske former, markante vinkler og nyheten skjulte lyssegmenter gir helt nye Tucson et unikt, kraftfullt utseende.
Ekstra sikkerhet med syv kollisjonsputer
Bilen er utstyrt med et utvidet kollisjonsputesystem med syv kollisjonsputer inkludert sidekollisjonspute i midten foran.
Bluelink®-appen
Med Bluelink® kan du koble helt nye Tucson til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Du kan styre mange smarte funksjoner med Bluelink-appen.

Nyskapende design

Designet til Hyundai Tucson har overflater og linjer som skaper et nytt og moderne SUV-design. Et større og bredere karosseri med markante vinkler og dynamiske proporsjoner gir Tucson et progressivt utseende som samtidig viderefører bilens SUV-gener. Det progressive designspråket til Tucson er inspirert av vårt Vision T SUV-konsept, som ble presentert på bilmessen i Los Angeles i 2019. Denne SUV-en er den første SUV-modellen fra Hyundai som er utformet med det nye designspråket sensuous sportiness.

Digitale tilkoblingsmuligheter

Den rene uttrykket i kupeen understrekes av den sømløse integrasjonen av teknologi i toppklasse. En ny 10,25-tommers berøringsskjerm og konsoll med berøringsfelter gjør det enkelt å styre bilfunksjoner og nettbaserte tjenester. Designerne våre har fjernet fysiske knapper og taster, slik at du styrer alle navigasjons-, infotainment-, varme- og klimafunksjoner med berøringsfeltene.

En helt ny standard

Hyundai Tucson setter nye standarder i SUV-segmentet med sitt imponerende utvalg av toppmoderne smartteknologi. Nye tilkoblingstjenester, klassens beste sikkerhetsfunksjoner og avanserte førerassistentsystemer. Tucson er selvsagt utstyrt med siste nytt innen teknisk utstyr, blant annet trådløs tilkobling og speiling av smarttelefonen og nettbaserte Bluelink®-tjenester som lar deg styre bilfunksjoner fra smarttelefonen eller med stemmen. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med navigasjonssystemet med den store 10,25-tommersskjermen.
Luftfordeling med multimodus
For første gang er en Hyundai utstyrt med luftfordeling med multimodus. Det vil si at helt nye Tucson er utstyrt med en kombinasjon av direkte og indirekte luftdyser som skaper en mer behagelig luftstrøm fra varmeapparat og klimaanlegg.
Utstigningsvarsling
Denne smarte funksjonen bidrar til å unngå ulykker ved å registrere biler som nærmer seg bakfra. Den varsler om dette med et varsel på instrumentdisplayet og i sidespeilene og med et lydsignal.
Terrengmodusvelger
Snø, sand og gjørme er ikke noe problem. Du bytter enkelt kjøremodus med terrengmodusvelgeren, så tilpasses innstillingene av bilens kjøreegenskaper og firehjulstrekk etter situasjonen.

Fem års garanti – ubegrenset kjørelengde

Hyundais garantiprogram er et uttrykk for at Tucson er produsert etter strenge kvalitetsstandarder. Vi tilbyr en av bransjens beste garantier på 5 år uten kilometerbegrensning. Det gir deg et problemfritt bilhold og trygghet i hverdagen. I tillegg leveres litium-ion polymerbatteriet i Tucson plug-in hybrid med en garanti på 8 år eller 160 000 km, avhengig av hva som inntreffer først.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Batteri WLTP Forbruk Pris
Hyundai Tucson plug-in hybrid Trend 265 hk 62 km 1,4 l/100km 519 000,-
Hyundai Tucson plug-in hybrid Premium 265 hk 62 km 1,4 l/100km 554 000,-
Hyundai Tucson plug-in hybrid Premium Panorama 265 hk 62 km 1,4 l/100km 564 000,-
Hyundai Tucson plug-in hybrid N line 265 hk 62 km 1,4 l/100km 585 000,-
 
Tillegg for metallic lakk 9 000,-
* Pris er ferdig levert Askim
 VI BYGGER TILLIT www.osloveienbil.no FORVENT MYE - FÅ MER