Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Hyundai modelloversikt

Priser og mer informasjon om Hyundai i20

Hyundai i20

Den nye generasjon i20 representerer det fremste av teknologi, sikkerhet og komfort i klassen. Hyundai i20 tilbyr klasseledende plass for fører og passasjerer, og et bagasjerom med god plass til weekendbagasjen. Det hele er kledd i et stilfullt og elegant design.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i20


Priser og mer informasjon om Hyundai i30 stasjonsvogn

Hyundai i30 stasjonsvogn

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i30 stasjonsvogn


Priser og mer informasjon om Hyundai i30 N

Hyundai i30 N

Med helt nye i30 N vekker du garantert oppmerksomhet, ikke bare på grunn av motorlyden, men også på grunn av det spreke designet med senket chassis. De 275 hestekreftene er fintunet på Nürburgring, slik at helt nye i30 N er klar for ekstra sportslig kjøring på svingete vei. Den er skapt for deg som ønsker mer racingfølelse i hverdagen.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i30 N


Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric

IONIQ electric har et aerodynamisk karosseri og et helhetlig design preget av avanserte detaljer. Resultatet er en effektiv elbil som gir deg gode kjøreopplevelser.

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Electric


Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Trykk på en knapp, og du kan kjøre inntil 63 kilometer i elektrisk modus med null utslipp. Eller bytt til hybridmodus, og kjør dit du vil uten rekkeviddeangst. Og når du stopper og tar en pause, kan du lade batteriet for å utvide den elektriske rekkevidden. Du kan kjøre IONIQ plug-in med god samvittighet.

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid


Mer informasjon om Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Med den helt nye KONA electric tilbyr Hyundai for første gang en helelektrisk mellomstor SUV og kombinerer på denne måten to av de heteste trendene I Europa – miljøvennlig kjøring med SUV-utseende.

» Mer informasjon om Hyundai KONA Electric


Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson er en oppgradert modell av Hyundais nest mest solgte bil i Europa. Styring og hjuloppheng er forbedret fra tidligere modell, og nye Hyundai Tucson oppleves som bedre å kjøre og mer stillegående. Hyundais kompakte SUV har fått enda mer utstyr, og interiørmessig er den også oppgradert.

» Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson


Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Tucson er en oppgradert modell av Hyundais nest mest solgte bil i Europa. Styring og hjuloppheng er forbedret fra tidligere modell, og nye Hyundai Tucson oppleves som bedre å kjøre og mer stillegående. Hyundais kompakte SUV har fått enda mer utstyr, og interiørmessig er den også oppgradert.

» Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe


Priser og mer informasjon om Hyundai NEXO

Hyundai NEXO

Hyundai er igjen først ute innenfor utviklingen av hydogenbiler. Med helt nye NEXO, vår andre masseproduserte hydrogenbil, byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet. En teknologi vi har utviklet selv.

» Priser og mer informasjon om Hyundai NEXO


Priser og mer informasjon om Hyundai H-1

Hyundai H-1

H-1 er i utgangspunktet basert på en personbil. Dette vil du merke i vår varebil i form av komfort, utstyr og kjøreegenskaper du stort sett finner i personbilsegmentet. Enten du skal bruke bilen til transport eller som håndtverksbil vil du sette pris på den sterke motoren og førermljøet som gjør arbeidsplassen din effektiv og trivlig.

» Priser og mer informasjon om Hyundai H-1

tilbake
skriv ut