Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Hyundai modelloversikt

Priser og mer informasjon om Hyundai i20

Hyundai i20

Den nye generasjon i20 representerer det fremste av teknologi, sikkerhet og komfort i klassen. Hyundai i20 tilbyr klasseledende plass for fører og passasjerer, og et bagasjerom med god plass til weekendbagasjen. Det hele er kledd i et stilfullt og elegant design.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i20


Priser og mer informasjon om Hyundai i30 kombi

Hyundai i30 kombi

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i30 kombi


Priser og mer informasjon om Hyundai i30 stasjonsvogn

Hyundai i30 stasjonsvogn

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i30 stasjonsvogn


Priser og mer informasjon om Hyundai Ioniq

Hyundai IONIQ Electric

Vi har gleden av å presentere Hyundai IONIQ Electric - den første bilen i verden som kommer med tre elektrifiserte drivlinjer i samme modell. Her får du en romslig, velutstyrt og miljøvennlig bil til en uslåelig pris!

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Electric


Priser og mer informasjon om Hyundai Ioniq

Hyundai IONIQ Hybrid

Vi har gleden av å presentere Hyundai IONIQ Hybrid - den første bilen i verden som kommer med tre elektrifiserte drivlinjer i samme modell. Her får du en romslig, velutstyrt og miljøvennlig bil til en uslåelig pris!

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Hybrid


Priser og mer informasjon om Hyundai Ioniq

Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Vi har gleden av å presentere Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid - den første bilen i verden som kommer med tre elektrifiserte drivlinjer i samme modell. Her får du en romslig, velutstyrt og miljøvennlig bil til en uslåelig pris!

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid


Mer informasjon om Hyundai KONA

Hyundai KONA

Helt nye Hyundai KONA er en kompakt SUV med en moderne design, avanserte funksjoner, gode tilkoblingsmuligheter og den nyeste sikkerhetsteknologien. Den står for en moderne og urban livsstil – You drive it. You define it.

» Mer informasjon om Hyundai KONA


Mer informasjon om Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric NYHET

Med den helt nye KONA electric tilbyr Hyundai for første gang en helelektrisk mellomstor SUV og kombinerer på denne måten to av de heteste trendene I Europa – miljøvennlig kjøring med SUV-utseende.

» Mer informasjon om Hyundai KONA Electric


Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson er en oppgradert modell av Hyundais nest mest solgte bil i Europa. Styring og hjuloppheng er forbedret fra tidligere modell, og nye Hyundai Tucson oppleves som bedre å kjøre og mer stillegående. Hyundais kompakte SUV har fått enda mer utstyr, og interiørmessig er den også oppgradert.

» Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson


Priser og mer informasjon om Hyundai H-1

Hyundai H-1

H-1 er først og fremst er en praktisk og arbeidsom varebil, men de som sitter foran vil sette pris på den høye graden av komfort i kupeen. En av dens mange praktiske detaljer viser seg i fronten med at midtsetet kan felles ned og brukes som arbeidsbord. Hyundai H-1 er en praktisk velutstyrt varebil med blant annet hengerfeste inkludert i prisen.

» Priser og mer informasjon om Hyundai H-1

tilbake
skriv ut