Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Hyundai modelloversikt

Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ electric

Nye Hyundai IONIQ electric

Nye IONIQ electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading. Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80% på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ electric


Mer informasjon om Hyundai KONA electric Facelift

Hyundai KONA electric

Nye KONA Electric har en rekkevidde på opptil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range.

» Mer informasjon om Hyundai KONA electric


Mer informasjon om IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5

Hyundai IONIQ 5 blir en romslig familie-SUV med god plass. Bilen lanseres tidlig i 2021, og er basert på konseptbilen 45 og den helt nye elbilplattform E-GMP. Helt nye IONIQ 5 får avansert teknologi i gjennomtenkt kombinasjon med en rik designhistorie. Bilen får innovative og stilige LED-piksellamper foran og bak, og dette er bare en forsmak på alle de innovative nyhetene som kommer med IONIQ 5 når bilen avsløres i starten av 2021.

» Mer informasjon om Hyundai IONIQ 5


Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson plug-in hybrid

Hyundai Tucson plug-in hybrid

Helt nye Tucson er den fjerde generasjonen av Hyundais mest solgte SUV, og med den nye modellen hever Hyundai listen for segmentet som helhet. Tucson er en romslig SUV med plass til hele familien, og treffer markedet med et unikt, progressivt og ambisiøst design som er i tråd med Hyundais nye designidentitet ‘Sensuous Sportiness’. I Norge blir helt nye Tucson tilgjengelig som ladbar hybrid rett over nyttår, med firehjulstrekk som standard.

» Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson plug-in hybrid


Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe plug-in hybrid

Hyundai Santa Fe plug-in hybrid

Santa Fe får en rekke forbedringer og oppgraderinger, og kommer som plug-in hybrid i løpet av første del av 2021. Santa Fe den første bilen i Europa som er bygget på Hyundais helt nye tredje generasjons plattform. Det gir resultater i form av bedre ytelser, høyere effektivitet og enda sikrere biler. 

» Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe plug-in hybrid


Priser og mer informasjon om Hyundai NEXO

Hyundai NEXO

Hyundai er igjen først ute innenfor utviklingen av hydogenbiler. Med helt nye NEXO, vår andre masseproduserte hydrogenbil, byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet. En teknologi vi har utviklet selv.

» Priser og mer informasjon om Hyundai NEXO

tilbake
skriv ut