Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Hyundai Santa Fe

Bilen har for lengst sluttet å være et fremkomstmiddel som frakter oss fra A til B. Bilen har blitt noe vi assosierer oss med, en sosial plattform vi knytter tett opp til det vi opplever. Det er med dette for øye den nye Hyundai Santa Fe har blitt skapt. Stor og trygg, komfortabel nok til å frakte deg hvor enn du måtte ønske, og med fremkommeligheten du trenger for å komme dit de aller beste opplevelsene venter.

Grip øyeblikkene

Tid og muligheter blir gitt til alle, forskjellen ligger i hvorvidt vi klarer å benytte oss av det når det dukker opp. Storm Edge – den konseptuelle ideen bak designet til Santa Fe – har søkt å fange øyeblikket naturen byr på akkurat i det et kraftig uvær er i ferd med å bryte ut. Filosofien bak dette er klar: Det er ikke vanskelig å benytte seg av fine øyeblikk og store sjanser, det gjelder bare å gripe de korte øyeblikkene de er der

Komfort tatt til et nytt nivå

Santa Fe gir deg et meget brukervennlig interiør. Sporty og luksuriøse seter av førsteklasses kvalitet er formet slik at du er sikret en komfortabel og behagelig kjøretur. Dette kombinert med den allsidige plassutnyttelsen bare en SUV kan gi deg.

Nye Santa Fe er selvsagt fremdeles den samme sikre, romslige og komfortable familiebilen med dokumentert høy kvalitet og nytt vakkert design. Fem års garanti med ubegrenset kjørelengde følger selvsagt med.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Forbruk Co2 Pris
Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi (200hk) 4WD Panorama Automat Miljøklasse F: 131 - 180 g/km CO2 6,8 l/100km 179 g/km 797 000,-
Tillegg for metallic lakk     8 000,-

* Priser er ferdig levert Askim.

tilbake
skriv ut