Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Verksted

Vårt verksted har topp moderne utstyr og kvalifiserte mekanikere med lang erfaring som er klare til å utføre service og reparasjoner på din bil.

Vi utfører alle typer reparasjoner og service på våre bilmodeller. Vi utfører også EU-kontroll. Vår kompetanse og fokus på kvalitet gjør at du som kunde skal være trygg på å levere bilen din til oss. Vi gjør alltid vårt beste for at du som kunde skal være fornøyd. At vi utfører avtalt jobb til avtalt pris er en selvfølge for oss.

Godkjent av Statens Vegvesen

Vårt verksted er godkjent av Statens vegvesen for reparasjon av kjøretøy. Statens Vegvesen skriver selv dette om godkjente verksteder: "Reparasjoner på kjøretøy kan som hovedregel bare utføres av verksteder som er godkjent av Statens vegvesen. Hensikten med godkjenningsordningen er å sikre at reparasjoner blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte."

Mazda og Hyundai merkeverksted

Hvorfor benytte merkeverksted? Fordi vi kjenner din Mazda eller Hyundai bedre enn noen andre, og tar vare på den slik den fortjener. Dette sikrer deg topp kvalitet og høyere annenhåndsverdi på din bil. I tillegg har vi mekanikere med høy kompetanse og kursing som er spesialister på din Mazda eller Hyundai.

Kontakt oss på e-post eller telefon 69 81 83 90 for å bestille time på vårt verksted. Du kan også benytte vårt skjema for timebestilling.

 

Hein Skuterud

Servicerådgiver
Tlf: 69 81 83 95

Egil Mosen

Garantiansvarlig
Tlf: 69 81 83 97

Artur Laczek

Mekaniker / Teknisk leder
 
 

Grim Henriksen

Mekniker / Stedfortreder
 
 

Steffen Brendstuen

Mekaniker / Klargjører
 
 
tilbake
skriv ut