Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Hyundai KONA Hybrid

Den nye SUV-hybriden har en bensinmotor og en elmotor som sammen gir et lavt drivstofforbruk. KONA er full av avanserte førerassistent- og sikkerhetssystemer, og er utstyrt med toppmoderne teknologi som omfatter tilkobling av smarttelefon.

Markand design

Den kraftfulle fronten på nye KONA er preget av kaskadegrillen som er Hyundai Motors nye signaturelement. På KONA er LED-kjørelysene plassert over LED-hovedlyktene. De nye, separate lyktene gir bilen et markant utseende. Front- og hekkdesignen understreker bilens brede sporvidde og den romslige størrelsen. KONA leveres med tak i kontrastfarge og ti markante lakkfarger som kan kombineres for å skape en personlig stil.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble KONA hybrid til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Forbruk Co2 Pris
Hyundai KONA Hybrid 1,6 GDi (141hk) Premium Miljøklasse E: 101 - 130 g/km CO2 5,4 l/100km 123 g/km 377 000,-
Tillegg for skinnseter med ventilerte forseter (kun Premium) 10 000,-
Tillegg for elektrisk soltak med LED interiørbelysning (kun Premium med skinnseter) 10 000,-
Tillegg for metallic lakk     6 000,-

* Priser er ferdig levert Askim.

tilbake
skriv ut