Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Nye Hyundai IONIQ Electric

Nye IONIQ electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading. Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80% på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

Praktisk teknologi med stilrent design

Designet til IONIQ er optimert for best mulig energiutnyttelse. En luftmotstandskoeffisient på 0,24 gjør den til en av de mest aerodynamiske bilene på markedet. Under det stilrene designet skjuler det seg et karosseri konstruert for høye ytelser og høy sikkerhet. Bruk av lett aluminium og avansert høyfast stål reduserer vekten og dermed energiforbruket.

Bluelink® nettbaserte tjenester

Med Bluelink® kan du koble IONIQ electric til nettet og bruke nettbasert talegjenkjenning og mange andre praktiske, nettbaserte tjenester. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser. Automatisk nødanrop og en knapp for manuelt nødanrop øker sikkerheten.

Finn en ladestasjon og parkeringsplass

Nye IONIQ electric er full av funksjoner som gjør det enkelt å kjøre elbil. Et fem års abonnement på Hyundais LIVE-tjenester følger med det avanserte navigasjonssystemet med skjerm på 10,25 tommer. Det gir deg tilgang til oppdatert informasjon om hvor det er ladestasjoner, ladepriser, trafikk, vær og interessepunkter. Du får også hjelp til å finne parkeringsplasser langs veien og i parkeringshus, Hyundai-forhandlere og varsler om fotobokser.

Priser og Spesifikasjoner

Modell WLTP rekkevidde Forbruk Pris
Hyundai IONIQ Electric 38,3kWh (136hk) Premium Miljøklasse A: 0 g/km CO2 311 km 13,8 kWh/100km 319 000,-
Tillegg for skinnseter med ventilerte forseter (kun Premium) 10 000,-
Tillegg for elektrisk soltak med LED interiørbelysning (kun Premium med skinnseter) 10 000,-
Tillegg for metallic lakk     6 000,-

* Priser er ferdig levert Askim.

tilbake
skriv ut