Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Hyundai NEXO

Helt nye NEXO er ikke bare et bevis på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den styrker også selskapets ledende posisjon innenfor hydrogenbilsegmentet. Hyundai har ledet utviklingen av brenselcelleteknologien helt siden vi begynte med forskning og utvikling på feltet i 1998. I 2013 var vi de første som startet kommersielt salg av en hydrogenbil, da ix35 ble lansert. Hyundai ble dermed den første bilprodusenten som satte en hydrogenbil i serieproduksjon.

Testet og godkjent for vinterforhold

Helt nye NEXO er utviklet for å tåle kaldstart ved temperaturer helt ned til -30 °C. Vi har testet våre nyeste elbil og hydrogenbil i ekstrem vinterkulde i Nord-Sverige. Testen viser at begge modellene takler tøffe vinterforhold.

Toppmoderne teknologi

Hyundai er igjen først ute innenfor utviklingen av hydogenbiler. Med helt nye NEXO, vår andre masseproduserte hydrogenbil, byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet. En teknologi vi har utviklet selv. Med verdens mest effektive brenselcelleteknologi, påfyllingstid på bare 5 minutter og en rekkevidde på 666 kilometer (WLTP) stiller helt nye NEXO i en klasse for seg. Den er bygd på en egen plattform som gir høyere motorytelse per vektenhet, raskere akselerasjon og bedre plass i kupeen.

Regenerativ bremsing

Systemet regenererer bremseenergi ved å bruke elmotoren og ikke bremsene til å bremse bilen. Energien fra den regenerative bremsingen lagres i batteriet på 1,56 kWh, slik at ladenivået opprettholdes og batteriet kan fortsette å forsyne NEXO med strøm. Du kan endre nivået på den regenerative bremsingen med hendlene bak rattet.

Priser og Spesifikasjoner

Modell Forbruk Co2 Pris
Hyundai NEXO Hydrogen (161hk) Miljøklasse A: 0 - 95 g/km CO2 0,9 l/100km 0 g/km 672 000,-
Tillegg for metallic lakk     8 000,-
Tillegg for matt lakk     9 000,-
* Priser er ferdig levert Askim.
tilbake
skriv ut