Corona (covid-19) informasjon

Oppdatering 16.03.2021

Grunnet utviklingen rundt Covid-19 og nye retningslinjer fra regjeringen, vil vår salgsavdeling holde stengt til og med 11.04.2021. Våre selgere er tilgjengelig i normale åpningstider gjengitt på vår nettside både på telefon og e-post. Vi vil tilpasse våre rutiner for at du som kunde fortsatt vil oppleve å bli godt ivaretatt. Overlevering av biler vil foregå utenfor våre lokaler med strenge smittevernstiltak. Verkstedet vårt holder åpent som normalt. Inn- og utlevering av bil vil foregå med strenge smitteverntiltak. Deler vil kunne bestilles på telefon eller e-post, og vil bli levert ut utenfor vår deleinngang mot betaling på vipps for privatpersoner eller mot faktura for våre fakturakunder.


Smitteverntiltak

Vi må alle ta et ansvar for å begrense spredning av koronaviruset, og du kan være trygg på at vi i vår organisasjon bidrar med all vår kraft.

Situasjonen med spredningen av koronaviruset er alvorlig, og vi er klare for å ta del i den nasjonale dugnaden som må til for å løse utfordringene vi står overfor. Vi er takknemlig overfor alle våre kunder og samarbeidspartnere som gjør det samme i denne krevende tiden.

Vi følger retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og har iverksatt følgende tiltak i hele vår organisasjon:

  • Vi har desinfiserende middel tilgjengelig i alle soner på våre anlegg.
  • Vi har iverksatt økt renhold på alle våre anlegg, og desinfiserende tiltak på særlig utsatte soner (som toaletter, dørhåndtak, mm.)
  • Ansatte som kan være utsatt for smittefare, eller har symptomer som kan tyde på smitte, møter ikke på jobb.
  • Vi ber alle våre kunder om å ha lav terskel for å avlyse eller utsette besøk på våre anlegg ved dårlig form, eller mistanke om smittefare. Vi er selvsagt fleksible med endring av tidspunkter for serviceavtaler, utleveringer og annet.
  • Vi håndhilser ikke, og unngår all kroppskontakt i våre anlegg.
  • Vi desinfiserer/rengjør alle biler grundig etter hver prøvekjøring, prøvesitting og verkstedgjennomgang.
  • Vi ber alle våre kunder om å følge myndighetenes retningslinjer for å unngå spredning av smitte.
  • Prøvekjøring og gjennomføring av service på biler er fortsatt fullt mulig og vi har innført flere tiltak for å gjøre ditt besøk til en trygg opplevelse.

Hensynet til folkehelsa, og helsesituasjonen til våre kunder og medarbeidere, har naturligvis den aller høyeste prioritet. Vi følger situasjonen tett, og er klare for å implentere flere og sterkere tiltak om det blir nødvendig.

Du kan være trygg på at vi gjør alt vi kan for å ivareta alle våre kunder, og vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha om vår håndtering av denne situasjonen.