Tlf: 69 81 83 90, Osloveien 5, 1831 Askim

Salget av IONIQ 5 starter snart.

Tidlig i 2021 får du oppleve et sprang inn i fremtiden for Hyundais design og teknologi.

IONIQ 5 blir en romslig familie-SUV med god plass. Bilen lanseres tidlig i 2021, og er basert på konseptbilen 45 og den helt nye elbilplattform E-GMP. Helt nye IONIQ 5 får avansert teknologi i gjennomtenkt kombinasjon med en rik designhistorie. Bilen får innovative og stilige LED-piksellamper foran og bak, og dette er bare en forsmak på alle de innovative nyhetene som kommer med IONIQ 5 når bilen avsløres i starten av 2021.

 

 

Vår revolusjonerende elbil med ultrarask lading.

Helt nye IONIQ 5 er blant de aller første elbilene i verden som leveres med 800-volts batterisystem. Bilen har dermed støtte for ultrarask lynlading på opptil 232 kW. Dette sørger for svært raske ladehastigheter, som også holder seg jevnt selv på svært høy hastighet gjennom ladingen. Dermed vil bilen kunne lade fra 10 til 80 prosent på bare 18 minutter. I tillegg sørger 800-voltssystemet for vekt- og plassoptimalisering. På hjemmelader støtter bilen 11 kW.

 

     

 

MELD DIN INTERESSE

Vil du være en av de første til å få informasjon om helt nye IONIQ 5, kontakt oss eller gå inn på Hyundai.no og meld deg på nyhetsbrevet.

tilbake
skriv ut