Hyundai modelloversikt

Priser og mer informasjon om Hyundai i20

Hyundai i20

Den nye generasjon i20 representerer det fremste av teknologi, sikkerhet og komfort i klassen. Hyundai i20 tilbyr klasseledende plass for fører og passasjerer, og et bagasjerom med god plass til weekendbagasjen. Det hele er kledd i et stilfullt og elegant design.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i20


Priser og mer informasjon om Hyundai i30 stasjonsvogn

Hyundai i30 stasjonsvogn

Den nye generasjonen i30 har et lekkert og moderne utseende. Den er designet, utviklet, testet og produsert i Europa, og passer deg – uansett livssituasjon. La deg friste av tidløs design, avansert teknologi og ikke minst en svært omfattende sikkerhetspakke.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i30 stasjonsvogn


Priser og mer informasjon om Hyundai i30 N

Hyundai i30 N

Med helt nye i30 N vekker du garantert oppmerksomhet, ikke bare på grunn av motorlyden, men også på grunn av det spreke designet med senket chassis. De 275 hestekreftene er fintunet på Nürburgring, slik at helt nye i30 N er klar for ekstra sportslig kjøring på svingete vei. Den er skapt for deg som ønsker mer racingfølelse i hverdagen.

» Priser og mer informasjon om Hyundai i30 N


Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Electric

Nye Hyundai IONIQ Electric

Nye IONIQ electric gir deg fascinerende kjøreopplevelser og en rekkevidde på 311 km per lading. Det nye litium-ion polymerbatteriet kan lades til 80% på under en time med en hurtiglader. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Electric


Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Nye Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid

Nye IONIQ plug-in gir deg det beste fra to verdener. Du kan kjøre med elmotoren når du ønsker, og med bensinmotoren når du trenger det. Bilen har oppdatert design og er utstyrt med de nyeste førerassistent- og sikkerhetssystemene. Vel fremme kan du koble bilen til en ladestasjon.

» Priser og mer informasjon om Hyundai IONIQ Plug-In Hybrid


Mer informasjon om Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Med rekkevidde på inntil 449 kilometer, appstyring og raskere hjemmelading er KONA electric en perfekt elbil for både lange og korte turer. KONA electric byr dessuten på en omfattende utstyrspakke, med blant annet navigasjon, premium lydanlegg fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke.

» Mer informasjon om Hyundai KONA ElectricMer informasjon om Hyundai KONA Hybrid

Helt nye Hyundai KONA Hybrid

Den nye SUV-hybriden har en bensinmotor og en elmotor som sammen gir et lavt drivstofforbruk. KONA hybrid er full av avanserte førerassistent- og sikkerhetssystemer, og er utstyrt med toppmoderne teknologi som omfatter tilkobling av smarttelefon. Dette er bare begynnelsen. Next Awaits.

» Mer informasjon om Helt nye Hyundai KONA Hybrid


Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson er en oppgradert modell av Hyundais nest mest solgte bil i Europa. Styring og hjuloppheng er forbedret fra tidligere modell, og nye Hyundai Tucson oppleves som bedre å kjøre og mer stillegående. Hyundais kompakte SUV har fått enda mer utstyr, og interiørmessig er den også oppgradert.

» Priser og mer informasjon om Hyundai Tucson


Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe

Hyundai Tucson er en oppgradert modell av Hyundais nest mest solgte bil i Europa. Styring og hjuloppheng er forbedret fra tidligere modell, og nye Hyundai Tucson oppleves som bedre å kjøre og mer stillegående. Hyundais kompakte SUV har fått enda mer utstyr, og interiørmessig er den også oppgradert.

» Priser og mer informasjon om Hyundai Santa Fe


Priser og mer informasjon om Hyundai NEXO

Hyundai NEXO

Hyundai er igjen først ute innenfor utviklingen av hydogenbiler. Med helt nye NEXO, vår andre masseproduserte hydrogenbil, byr vi på den lengste rekkevidden og den beste ytelsen takket være den mest avanserte brenselcelleteknologien på markedet. En teknologi vi har utviklet selv.

» Priser og mer informasjon om Hyundai NEXO

 VI BYGGER TILLIT www.osloveienbil.no FORVENT MYE - FÅ MER