Bilskadesenteret Østfold AS er et totalkonsept innenfor bilskadereparasjoner med avdelinger for oppretting, lakk og bilpleie.

Bilskadesenteret Østfold AS vil være helt i tet når det kommer til reparasjon av bil. For å sikre at våre ansatte alltid er oppdatert og har nødvendig kompetanse, satser vi derfor stort på etter- og videreutdanning av våre ansatte. I tillegg samarbeider vi tett med leverandørene våre.

Bilskadesenteret Østfold AS

Bilskadesenteret Østfold AS er et samarbeidsprosjekt mellom forhandlere i Mysen og Askim, og er vårt karosseriverksted. Sammen tilbyr de et totalkonsept innenfor bilskadereparasjoner med avdelinger for oppretting, lakk og ruteskift. Bilskadesenteret Østfold AS utgjør 50% av markedet i Indre Østfold.

Lakkering
Vi lakkerer din bil og bruker høyeste kvalitet og de nyeste miljøgodkjente produkter til lakkering. Produktene som brukes kommer fra Standox, som tilbyr markedets mest moderne materialer og arbeidsmetoder.
Oppretting
Topp moderne hjelpemidler gjør at du kan være trygg på at bilen din er i de beste hender. Avdelingen består av opprettere med lang erfaring, god fagkompetanse og som setter sin ære i å tilfredsstille våre høye krav til kvalitet.
Bilglass og ruteskift
Ved skifte av frontrute tilbyr vi kvalitetsarbeid utført av faglærte arbeidere med forskriftsmessige produkter. Har du problemer med steinsprut, fikser vi dette og gir deg lånebil mens bilen er på verksted.
 VI BYGGER TILLIT www.osloveienbil.no FORVENT MYE - FÅ MER