Hyundai KONA har en rekkevidde på opptil 484 km, omfattende utstyrspakke, navigasjon, premium lyd fra KRELL og en komplett sikkerhetspakke. Den er tilgjengelig både som Standard Range og Long Range. KONA har også fått et oppgradert design som gjør den mer strømlinjeformet og sportslig. Det unike utseendet gjør at SUV-en skiller seg ut i dette segmentet.

Hyundai IONIQ 5 er kåret til 2022 World Car of the Year, og tar i tillegg med seg titlene som 2022 World Electric Car of the Year og 2022 World Car Design of the Year. Utnevnelsen skjedde under New York Auto Show, og juryen bestod av 102 eksperter fra 33 land. IONIQ 5 vant også kategoriene for årets elbil og årets bildesign, og tok dermed hjem alle prisene den var nominert til.

Helt nye IONIQ 6 har en unik design som definerer den nye elektriske æraen. Den strømlinjeformede utformingen og kuppelformen innvendig skaper et skjermet oppholdsrom med høy komfort og praktiske funksjoner som gir deg en helt ny kjøreopplevelse.

Hyundai Tucson plug-in hybrid kommer med sportslige 265 hestekrefter, ekte firehjulsdrift som standard og en elektrisk rekkevidde på inntil 62 kilometer. Denne ladbare hybriden er den ultimate famile-SUVen, perfekt for våre norske forhold. Videre har Tucson plug-in hybrid mange nye, innovative løsninger, med blant annet oppgradert SmartSense sikkerhetssystem, unikt design og avansert teknologi som fjernstyrt parkering.

Hyundai NEXO er en unik hydrogen-SUV som kombinerer toppmoderne teknologi og futuristisk design med lang rekkevidde. Nexo er ikke bare et eksempel på Hyundais satsning på miljøvennlige biler, den definerer selskapets ledende posisjon innen hydrogenelektrisk teknologi.