Delelager

På vårt delelager har vi et stort utvalg av originaldeler til din Hyundai eller Mazda. Våre medarbeidere har lang erfaring, høy kompetanse og inngående kunnskap om våre bilmodeller som sikrer riktig deleleveranse.

Vi fører et velassortert lager av kurante service- og reparasjonsdeler til våre merker. Skulle vi mot formodning ikke ha delen du trenger på lager, klarer vi i de fleste tilfeller å skaffe den i løpet av et par dager.

En kopi blir aldri like god som originalen!

Vær sikker på at bilen er 100% original også etter verkstedbesøket... Som merkeverksted bruker vi selvsagt kun prisgunstige originaldeler. Dette sikrer høy kvalitet og lenger levetid på bilen din. Sjekk våre priser på originaldeler - vi er gunstigere enn du tror!

Originale merkedeler
Bare originale merkedeler kan garantere maksimal sikkerhet og driftssikkerhet. Alle deler er tilpasset bilen din og holder de samme kvalitetsstandardene som originaldelene som ble montert på fabrikken.
Originalt tilbehør
Vi tilbyr et stort utvalg originalt tilbehør til din nye eller brukte Hyundai eller Mazda. Om du trenger sykkelstativ, skistativ, styling, hjul, felger eller beskyttelseslister, kan du bestille dette hos.
Kvalitet og garanti
Originalt tilbehør fra Hyundai og Mazda er utviklet og produsert med samme kvalitet og fokus på detaljer som våre bilmodeller. Tilbehør som leveres sammen med bilen, leveres med 5 års garanti.

Derfor skal du velge originaldeler og originalt tilbehør fra oss:

  • Konkurransedyktige priser
  • Spisskompetanse på produktene vi selger
  • Alt av originalt tilbehør til alle våre merker
  • Kun merker og produkter av høy kvalitet