Salgsavdeling og Administrasjon

Hos oss får du personlig og god kundeservice! Vi hjelper deg med alt som omhandler din bil, og vil alltid strekke oss til det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd.

Osloveien Bil AS er merkeforhandler av Hyundai og Mazda. Vi har solgt Mazda siden 1974, og Hyundai fra 1993, som gir oss en lang og bred erfaring med disse bilmerkene. Med et bredt spekter av ulike bilmodeller fra Mazda og Hyundai, samt kvalifiserte ansatte som yter personlig og god kundeservice kan vi tilby deg en trygghet og tilfredshet rundt ditt bilkjøp og din fremtid som bileier. Stikk innom for en bilprat.

Vi bygger tillit - Forvent mye, få mer...

I våre flotte lokaler finner du hele tiden et utvalg av nye og brukte biler. Vi kan tilby finansiering og gunstig forsikring som passer for deg. Vår viktigste motivasjon er fornøyde kunder som kommer tilbake gang etter gang når de skal bytte bil. En slik relasjon bygger på tillit og at du som kunde føler deg hjemme hos oss.

Hyundai nybil
Hyundai tilbyr innovative, topp moderne og driftssikre biler med høy kvalitet. Hyundai skaper og utvikler innovative teknologier, økosystemer og mobilitetsløsninger i dag, slik at vi kan gjøre det beste og riktige for mennesker i morgen.
Mazda nybil
Når du kjører en Mazda, kjører du aldri alene. Opplev følelsen av å være i ett med bilen. Man kjører sammen, føler sammen, akselererer, bremser og smiler sammen. Bil og fører i perfekt harmoni, det er vår filosofi. Det er en følelse vi bygger inn i hver eneste bil vi lager.
Bruktbiler
Vi bestreber hele å ha tiden et kurant utvalgt bruktbiler i de fleste prisklasser. Våre bruktbiler er taksert og undersøkt av våre mekanikere, så når du kjøper en bruktbil av oss, vet du at din nye bil er i topp stand. Se vår bruktbilliste for vårt nåværende utvalg.