Verksted

Hos oss skal du få du all den hjelpen du trenger, til konkurransedyktige priser og uslåelig service. Uansett behov er vi er opptatt av at verkstedbesøket skal bli en god opplevelse både for deg og bilen din.

Vi utfører alle typer reparasjoner og service på våre bilmodeller. Vi utfører også EU-kontroll. Vår kompetanse og fokus på kvalitet gjør at du som kunde skal være trygg på å levere bilen din til oss. Vi gjør alltid vårt beste for at du som kunde skal være fornøyd. At vi utfører avtalt jobb til avtalt pris er en selvfølge for oss.

Merkeverksted for Mazda og Hyundai

Som godkjent merkeverksted for Mazda og Hyundai er du sikret service- og verkstedtjenester i henhold til merkenes retningslinjer.

Vi har teknikere på toppnivå som alltid er oppdatert og kurset innenfor de respektive merkenes krav, originaldeler og spesialverktøy, og er autorisert til å utføre reparasjoner som ivaretar fabrikkgarantien og andre garantier.

En komplett servicehistorikk bidrar også til å opprettholde bilens verdi. Her er kun beste av det beste godt nok, både innenfor håndverk, deler, verktøy og oppfølging.

Bestill verkstedtime
Ønsker du å bestille time ved vårt verksted, kan dette enkelt gjøres på telefon eller e-post. Du kan også benytte vårt bestillingsskjema.
Godkjent Bilverksted 01
Vårt verksted er godkjent av Statens Vegvesen for alle typer arbeid på alle kjøretøy med tillatt totalvekt inntil 3 500 kg.
Sertifiserte mekanikere
Vi har teknikere på toppnivå som alltid er oppdatert og kurset innenfor de respektive merkenes krav, originaldeler og spesialverktøy.

Godkjent bilverksted

Vårt verksted er godkjent av Statens vegvesen for reparasjon av kjøretøy. Statens Vegvesen skriver selv dette om godkjente verksteder: "Reparasjoner på kjøretøy kan som hovedregel bare utføres av verksteder som er godkjent av Statens vegvesen. Hensikten med godkjenningsordningen er å sikre at reparasjoner blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte."